Vår Metod

Vägen till din nya gröna och levande gräsmatta

Det är enkelt att få hjälp med din nya gräsmatta via oss. Vi gör allt för att processen ska bli så tydlig och enkel som möjligt.

VÄLJ UT TJÄNST OCH PRODUKT SOM DU VILL HA HJÄLP MED

Välj ifall du vill ha hjälp med hela processen, eller enbart intresserad av förarbetet, beställning av gräs och/eller rullningen och ungefärlig tid när du vill ha det levererat. Ifall du beställer gräsrullar så behöver du också ange antal kvadratmeter (endast hela). Du kan själv få ett riktpris direkt på hemsidan (oftast är det fraktkostnaden som varierar lite).

VI KOMMER ÖVERENS OM PRIS

Vi återkopplar med ett slutpris (inkl. moms) inom 24h. Det tillkommer inga extra kostnader eller avgifter från slutpriset.

VI SYNKRONISERAR MED DINA ÖNSKEMÅL OCH UTFÖR TJÄNSTEN/SKICKAR PRODUKTEN

Givet att du accepterar vårt prisförslag så ger vi ett par förslag på tider i enlighet med dina preferenser. Gräsrullarna levereras till den angivna adressen och lastas av. Ifall du vill att vi ska sköta rullningen så synkroniserar vi det med.

Ifall du även önskat förarbete så ringer vi upp och stämmer av inom 24h från intresseanmälan. Vid accepterad offert så bestämmer vi en specifik tid där vi kommer förbi.

UTVÄRDERING OCH BETALNING

Vi utvärderar arbetet och sen är det dags för betalning. Vi skickar en faktura med 10 dagars förfallotid.

Kontakt

073 – 629 16 00

Gräsbolaget 2016 – All rights reserved
Del av 88Trädgård & Städservice